Avontuurlijke

participatie rondreis (budget safari)

Zóveel variatie in zó korte tijd. Dat is Botswana!

Avontuurlijke participatie rondreis (budget safari)

Routebeschrijving Interesse?

 

7 Dagen, prijs op aanvraag


Als u een wat beperkter budget heeft, of als u het prettig vindt om mee te helpen met kampwerkzaamheden zoals het opzetten en afbreken van de tent en het assisteren met koken en afwassen, boek dan deze Avontuurlijke participatie safari. Na aankomst in Kasane, reist u door naar Chobe Riverfront met kuddes buffels en olifanten. Daarna door af en toe diep zand naar Savuti, bekend om de vele roofdieren en vervolgens naar het waterrijke Moremi, met een overvloed aan nijlpaarden en krokodillen. Na een mokorotocht in de Okavango Delta, waar u wordt voortgeboomd door het kristalheldere water en een indrukwekkende overnachting op de zoutpannen, keert u terug in Kasane.

 

Aanvullende informatie


 

Reisbeschrijving

Dag 1 Chobe National Park


U wordt opgehaald van het afgesproken ontmoetingspunt. Nadat u water en drankjes heeft ingekocht, wordt u in een open safari auto naar Chobe Riverfront gereden. Adembenemend is het uitzicht op de Chobe rivier met uiterwaarden vol wild.

Dag 2 Chobe National Park


Over een pad met af en toe diep zand naar Savuti, dat onder andere bekend staat om de reusachtige mannetjesolifanten en de vele roofdieren.

Dag 3 Moremi


Van het droge Savuti gaat u vandaag naar het waterrijke Khwai gebied. Hier komen onder andere waterbokken voor met hun kenmerkende witte ring en er zijn volop nijlpaarden.

Dag 4 Maun


Nog een vroege game drive. In dit wildrijke gebied komen ook grote kuddes buffels voor. Daarna naar Maun, waar u in de loop van de middag aankomt.

Dag 5 Maun


Per safari auto naar het mokorostation. Vandaar wordt u voortgeboomd door het kristalheldere water van de Okavango Delta. Op één van de vele eilandjes gaat u te voet op zoek naar wild. Daarna per mokoro en safari auto terug naar de camping.

Dag 6 Makgadikgadi


Naar de beroemde zoutpannen van Makgadikgadi. Uw laatste nacht slaapt u op een matras, met de zoutpan als ledikant en de sterrenlucht als dak.

Dag 7 Kasane


Ontbijt in de opgaande zon. Daarna terug naar Kasane waar u aan het begin van de middag aan komt. Het laatste deel van de rit is er grote kans om olifanten te zien langs de kant van de weg.

 

Prijzen inclusief


Maaltijden en overnachtingen voor zover benoemd, entree parken, excursies voor zover benoemd, tent met matras, kaart van Botswana en Okavango Air Rescue.

Prijzen exclusief


Drinkwater, frisdrank en andere drankjes, slaapzak, kussen, handdoeken, aanvullende medische verzekering, reisverzekering en internationale vluchten.