Vaarsafari’s (privé)

Een safari op het water is een fantastische manier om de sprookjesachtige wereld van de Okavango Delta te beleven. Eilandjes omzoomd door palmbomen met grazende zebra’s, kristalhelder water waar olifanten doorheen waden en rietkragen met luidruchtig etende nijlpaarden. Bij aankomst op één van de vele eilandjes staat uw tent klaar. Voordat een heerlijke maaltijd wordt opgediend, gaat u eerst nog te voet op zoek naar wild en vogels. ’s Avonds bij het kampvuur luistert u naar de geluiden van de Afrikaanse nacht: het getinkel van belletjeskikkers, het gebrul van leeuwen en de roep van de Pel-visuil.

Een vaarsafari laat zich prima combineren met een self drive safari of een autosafari. Wij maken graag een voorstel op maat

Een vaarsafari kan per mokoro, kayak of motorboot.

Vaarsafari’s met kinderen


De minimumleeftijden en kinderkortingen verschillen per vaarsafari. Wij geven u graag meer informatie.

Mokorosafari’s


ReisEen mokorosafari, waarbij u vrijwel geluidloos wordt voortgeboomd, is de traditionele manier om de Okavango te verkennen. U bepaalt zelf de data, hoeveel dagen u wilt en welk niveau uw voorkeur heeft: basis of comfort.

 

 

Basis: indicatieprijs 2020 €240 pp per dag 


 

Comfort: indicatieprijs 2020 €310 pp per dag


 

 

Kayaksafari’s


ReisEen kayaksafari is ideaal voor wie van actie houdt, beperkt comfort geen probleem vindt en geen moeite heeft met mogelijke extra reisgenoten. U bepaalt zelf de data waarbij u kunt kiezen voor korte trips van 2 tot 5 dagen of een echte expeditie van 10 dagen (alleen mogelijk in de periode mei t/m half augustus). Een motorboot zorgt voor vervoer van de kampeeruitrusting en kan zo nodig dienst doen als “bezemwagen”. U hoeft geen ervaring met kayakken te hebben.

 

Basis: prijs korte trips, indicatieprijs 2020 €190 pp per dag


 

Basis: 10-daagse expeditie (prijs op aanvraag)


Motorbootsafari’s (alleen mogelijk bij voldoende water)


Een motorbootsafari is ideaal voor wie op comfortabele wijze vanaf het water wil speuren naar wild en vogels. Omdat u ver de Delta in gaat, wordt minimaal 5 dagen aangeraden. U bepaalt zelf de data en welk niveau uw voorkeur heeft: basis of comfort.

 

 

Basis: indicatieprijs 2020 €240 pp per dag


 

Luxe, 5-daagse safari: indicatieprijs 2020 €2830 pp