4×4 Huurauto’s

Weet u nog niet welke auto uw voorkeur heeft? Hieronder staat een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

interesse-bruin
Boek op tijd om teleurstelling te voorkomen


 

 

 

 

Toyota Hilux Double Cab met kampeeruitrusting 2 – 4 personen


hiluxdoublec4paxDit is een uitstekende auto voor de bush. Ruim, betrouwbaar en economisch in het brandstofgebruik. De auto heeft een 2.5 l turbo diesel motor, differentieel lock achter, lange afstandstank (140-180 liter) airco, een afsluitbare cabine achter en een complete kampeeruitrusting. Er kunnen twee tenten op het dak worden geplaatst (elk 1.4 m x 2.4 m), op verzoek kan een grondtent worden geleverd.

 

Toyota Hilux Double Cab Bushcamper 2 – 4 personen  

(2 volwassenen en 2 kinderen)


doublebushcamperDit is een uitstekende auto voor de bush. Ruim, betrouwbaar en economisch in het brandstofgebruik. De auto heeft een 2.5 l turbo diesel motor, differentieel lock achter, lange afstandstank met een inhoud van 160 liter brandstof, airco en een complete kampeeruitrusting. De cabine achter kan in een handomdraai in een slaapplaats voor 2-4 personen worden veranderd (1.4 m x 2.2 m and 1 m x 2 m ). Ook klaarmaken voor vertrek kost nauwelijks tijd.

 

Toyota Landcruiser 76 stationwagon met kampeeruitrusting 2 – 4 personen


cruiserdoubleDit is de ultieme auto voor de bush. Sterk en zeer betrouwbaar. De auto heeft een 4.2 l turbo diesel motor, differentieel lock voor en achter, lange afstandstank (140-180 liter brandstof), airco en een complete kampeeruitrusting. Er kunnen twee tenten op het dak worden geplaatst (elk 1.4 m x 2.4 m), op verzoek kan een grondtent worden geleverd.

Toyota Landcruiser 78 Bushcamper 2 personen


cruiserstationDit is de ultieme auto voor de bush. Sterk en zeer betrouwbaar. De auto heeft een 4.2 l turbo diesel motor, differentieel lock voor en achter, lange afstandstank met een inhoud van 160 liter brandstof, airco en een complete kampeeruitrusting. De cabine achter kan in een handomdraai in een slaapplaats voor 2 personen worden veranderd (1.4 m x 2 m). Ook klaarmaken voor vertrek kost nauwelijks tijd.

 

Landrover Defender met kampeeruitrusting 2-4 personen


landroverDit is één van beste auto’s voor de bush. Sterk en zeer betrouwbaar. De auto heeft een 2.4 l turbo diesel motor, differentieel lock voor en achter, lange afstandstank en jerrycan met een totale inhoud van 150 liter brandstof, airco en een complete kampeeruitrusting. Er kunnen twee tenten op het dak worden geplaatst (elk 1.4 m x 2.4 m).