Great

North Road

Great North Road

Routebeschrijving Interesse?

 

11 Dagen, prijs op aanvraag


Een geheel verzorgde safari met eigen sanitair. En dat middenin de bush! De reis begint in Maun met een indrukwekkende, 50 minuten durende vlucht over de Okavango Delta, waarna u landt in Moremi Game Reserve. Hier begint meteen de eerste game drive op weg naar het kamp, waar u twee nachten blijft, zodat u volop tijd heeft om de omgeving te verkennen. Daarna reist u door naar Khwai, waar u drie nachten verblijft, vlakbij de rivier die bijna overloopt van de nijlpaarden. U verkent de wildrijke uiterwaarden en maakt kennis met het nachtleven. Vervolgens reist u door af en toe diep zand naar Savuti, bekend om de vele roofdieren. Hier kampeert u opnieuw drie nachten, zodat er volop tijd is om de omgeving te verkennen. De laatste twee nachten brengt u door aan Chobe Riverfront met uiterwaarden vol wild. Uw reis eindigt in Kasane. Afhankelijk van de data kan de reis ook in omgekeerde volgorde plaats vinden. The Great North Road is een volledig verzorgde safari, u hoeft alleen voor uw persoonlijke bagage te zorgen.

 

Aanvullende informatie


 

Reisbeschrijving vanuit Maun

Dag 1 Moremi Game Reserve


Na uw landing op vliegveld Maun stapt u in een klein vliegtuigje voor een indrukwekkende vlucht over de Okavango Delta. U landt in Moremi Game Reserve waar uw safari gids u opwacht voor een game drive op weg naar het kamp.

Dag 2 Moremi Game Reserve


‘s Morgens en ’s middags een game drive. In dit waterrijke gebied komen de waterbokken voor met hun kenmerkende witte ring en de lechwes met hun brede hoeven.

Dag 3 Khwai


Een uitgebreide game drive op weg naar de volgende kampeerplaats in het wildrijke Khwaigebied, met onderweg een picknick lunch. Er is alle kans dat er een olifant langs uw tent wandelt en ’s nachts hoort u waarschijnlijk het tevreden geknor van nijlpaarden.

Dag 4 Khwai


‘s Morgens en ’s middags een game drive. Met wat geluk heeft u een ontmoeting met een groep wilde honden. Er mag hier in het donker worden gereden, dus ook kans om nachtdieren te zien, zoals de springhaas en het stekelvarken.

Dag 5 Khwai


Na de ochtend game drive, wordt de auto verruild voor een mokoro. Hierin wordt u voortgeboomd over het heldere water, begeleid door de roep van de visarend.

Dag 6 Chobe National Park


Over een pad met af en toe diep zand naar Savuti, dat onder andere bekend staat om de reusachtige mannetjesolifanten en de vele roofdieren.

 

Dag 7 Chobe National Park


Een ochtend en middag game drive, of een dagtocht met picknick onderweg, afhankelijk van de tijd van het jaar en de situatie van het wild. Dankzij twee waterbronnen, is er ook in de droge tijd wild, waaronder kuddes wildebeesten.

 

Dag 8 Chobe National Park


Een ochtend en middag game drive, of een dagtocht met picknick onderweg. Mogelijk met een uitstapje naar de rotstekening bij Bushmen’s Painting Hill.

Dag 9 Chobe Riverfront


Van het droge Savuti naar Chobe Riverfront. ’s Middags maakt u vanuit Kasane een boottrip. Het is indrukwekkend om vanaf het water het wild te zien. De boot komt heel dichtbij.

 

Dag 10 Chobe Riverfront


Een ochtend en middag game drive. Adembenemend is het zicht op de rivier met uiterwaarden vol wild. Vannacht kunt u nog voor een laatste keer genieten van de geluiden van de Afrikaanse nacht.

Dag 11 Kasane


Nog een game drive op weg naar Kasane waar u op tijd arriveert voor uw internationale vlucht.

Prijzen inclusief


Maaltijden en drankjes (frisdrank en licht alcoholische dranken), entree parken, vlucht over de Delta, game drives, mokorotocht en boottocht, tent en-suite, kampstaf, kaart van Botswana, back-up service en Okavango Air Rescue.

 

Prijzen exclusief


Aanvullende medische verzekering, reisverzekering en internationale vluchten.