Magisch

Moremi

Beleef de magie van deze waterrijke wildgebieden

Magisch Moremi

Routebeschrijving Interesse?

 

6 Dagen, prijs op aanvraag


Een geheel verzorgde safari met eigen sanitair. En dat middenin de bush! De reis begint in Maun met een indrukwekkende, 50 minuten durende vlucht over de Okavango Delta, waarna u landt in Moremi Game Reserve. Hier begint meteen de eerste game drive op weg naar het kamp, waar u twee nachten blijft, zodat u volop tijd heeft om de omgeving te verkennen. Daarna reist u door naar Khwai, waar u drie nachten verblijft, vlakbij de rivier die bijna overloopt van de nijlpaarden. U verkent de wildrijke uiterwaarden en maakt kennis met het nachtleven. Na een laatste game drive op de dag van vertrek, keert u terug in Maun. Magisch Moremi is een volledig verzorgde safari, u hoeft alleen voor uw persoonlijke bagage te zorgen.

 

Aanvullende informatie


 

Reisbeschrijving

Dag 1 Moremi Game Reserve


Na uw landing op vliegveld Maun stapt u in een klein vliegtuigje voor een indrukwekkende vlucht over de Okavango Delta. U landt in Moremi Game Reserve waar uw safari gids u opwacht voor een game drive op weg naar het kamp.

Dag 2 Moremi Game Reserve


‘s Morgens en ’s middags een game drive. In dit waterrijke gebied komen de waterbokken voor met hun kenmerkende witte ring en de lechwes met hun brede hoeven.

Dag 3 Khwai


Een uitgebreide game drive op weg naar de volgende kampeerplaats in het wildrijke Khwaigebied, met onderweg een picknick lunch. Er is alle kans dat er een olifant langs uw tent wandelt en ’s nachts hoort u waarschijnlijk het tevreden geknor van nijlpaarden.

Dag 4 Khwai


‘s Morgens en ’s middags een game drive. Met wat geluk heeft u een ontmoeting met een groep wilde honden. Er mag hier in het donker worden gereden, dus ook kans om nachtdieren te zien, zoals de springhaas of het stekelvarken.

Dag 5 Khwai


Na de ochtend game drive, wordt de auto verruild voor een mokoro. Hierin wordt u voortgeboomd over het heldere water, begeleid door de roep van de visarend.

 

Dag 6 Maun


Nog een laatste game drive. Mogelijk spot u één van de leeuwenbroers. Daarna terug naar Maun, waar u op tijd arriveert voor uw internationale vlucht.

 

 

 

Prijzen inclusief


Maaltijden en drankjes (frisdrank en licht alcoholische dranken), entree parken, vlucht over de Delta, game drives, mokorotocht, tent en-suite, kampstaf, kaart van Botswana, back-up service en Okavango Air Rescue.

 

Prijzen exclusief


Aanvullende medische verzekering, reisverzekering en internationale vluchten.