Wat klanten zeggen

Sinds juni 2016 maken we gebruik van The Feedback Company als onafhankelijk klantfeedbacksysteem.Hieronder vindt u reviews geplaatst in de periode 2014 - begin 2016.

 1. Tom en Roos uit

  Na verschillende reisagenten benaderd te hebben, kwam Khuduga er voor ons het gunstigste uit. Achteraf een hele goede beslissing. Omdat Jan en Marianne in Botswana wonen zijn ze overal van op de hoogte. Ze vragen de beste plekken voor je aan en de routebeschrijvingen zijn uitgebreid en up to date. Alles was heel goed geregeld. Wij hebben heel veel dieren gezien. Wij hopen nog een keer terug te gaan en dan zeker weer met Khuduga. Mede door Jan en Marianne hebben wij een geweldige vakantie gehad.

 2. Brigitta en Ronald uit Oss

  Juli 2017 Na heel veel reizen in Azie besloten we dit jaar een andere bestemming te kiezen. Na een zorgvuldige zoektocht zijn we uitgekomen op Khuduga Botswana om onze reis samen te stellen. Met behulp van Jan en Marianne hebben we onze reisroute door Namibie en Botswana samengesteld. Enigszins zenuwachtig omdat Afrika een totaal nieuwe bestemming voor ons was. Echter alle dagroutes waren zorgvuldig beschreven en alle accomodaties (voornamelijk campsites) lagen echt op schitterende plekken. Vaak hadden Jan en Marianne zelf een bepaalde plaats bewust uitgekozen omdat dat dan de mooiste plek was. We hebben drie weken rondgereden met een 4WD met daktent en we hebben de mooiste routes gereden en echt heel veel wilde dieren gezien in het prachtige Etosha park en Chobe park. Wat het enigszins lastig maakte was dat er wel veel wegen overstroomd waren in de tijd dat wij er waren maar daardoor ook een mooie uitdaging. We kijken met weemoed terug op ons prachtig verblijf in Spitzkoppe met een fantastisch uitzicht op de rotsen en volledige privacy op onze campsite. Twee daagjes zonder enige voorziening in het Kwai district op onze campsite aan de rivier waarbij we savonds verrast werden door olifanten op onze campsite. Werkelijk onvergetelijk. Het prachtige Linyanti waarbij de schattige impala’s op onze campsite ronddartelden. En onze boomhut in Divindu bij Ngepi Camp aan de rivier waarbij we onder het genot van een drankje op onze veranda de nijlpaarden konden spotten. Kortom een geweldige en fantastische reis waar wij met veel plezier aan terugdenken en zeer mooie indrukken hebben opgedaan. Een aanrader als je een overgetelijke vakantie wil hebben. Enig minpuntje was dat we vanwege de vele regenval regelmatig in de auto gebivakkeerd hebben en ook niet buiten ons potje konden koken. Achteraf hadden we bij de auto ook een luifel kunnen huren waardoor je een grote overdekte plaats had. Dit is jammer dat we dit niet wisten maar dit is inmiddels opgepikt door Khuduga.

 3. Joop, Laura en Conny uit Zeewolde

  Een geweldige reis die ons nog lang zal heugen. Eer zat een mooie opbouw in. Waar de Kalahari in zijn uitgestrektheid ons trakteerde op gemsbokken, zadeljakhalzen en leeuwen, was Kubu Island met zijn witte zoutpannen een totaal andere wereld. Chobe national park met een boottocht over de rivier was een overtreffende trap. In het park teveel dieren gezien om op te noemen maar vooral de badderende olifanten en nijlpaarden in de rivier waren indrukwekkend. Doordat we onderweg op zoek gingen naar geocaches kwamen we op bijzonder plekjes. Het camperen met de daktenten op de auto is ons zeer goed bevallen. Je kunt volledig je eigen gang gaan, bent weer 1 met de natuur ('s nachts hoor je de leeuw brullen die je dan 's morgens aantreft bij the waterhole). 's Avonds bij een kampvuurtje je potje koken onder een fantastische sterrenhemel. Je waant je alleen op de wereld. De weinige mensen die we tegenkwamen waren allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Marianne en Jan doen er alles aan om je reis volledig af te stemmen op jouw wensen, wat voor ons inhield dat we op bezoek konden bij een schooltje en wat ouderen bezoeken (beroepsdeformatie zullen we maar zeggen). Een onvergetelijke reis die wie iedereen kunnen aanraden die van een beetje avontuur houdt.

 4. Petra en Richard Wierenga uit BergenopZoom

  Beste Marianne en Jan, het is alweer een tijdje geleden dat we in Botswana waren maar we willen toch graag een reactie plaatsen op jullie site. Wij hadden na de zomer van 2015 samen besloten om een reis naar Botswana te gaan maken, na diverse malen in Gambia geweest te zijn wilden we meer van Africa gaan zien. Wij houden van natuur en in het bijzonder van vogels, na een eerste mail naar Khuduga met een vraag om informatie kwam er al snel een reactie uit Botswana!! Na onze wensen kenbaar gemaakt te hebben kwam er al snel een eerste reisvoorstel, dit zag er al prima uit! Na enkele aanpassingen en toch nog maar een weekje erbij kwamen we op een schitterende reis van 1 maand..., op papier. Alle vragen die bij ons opkwamen tijdens de voorbereiding op onze reis zetten we op mail en vaak binnen 24 uur hadden we daar weer antwoord op!! PERFECT!!! Eindelijk was de dag van vertrek daar.... na aankomst liep alles werkelijk op rolletjes, vanaf vervoer van het vliegveld totaan het weer. We zijn een maand met de auto rond getrokken, dit was een geweldige ervaring, de rust, de vrijheid die je hebt en natuurlijk de geweldige natuur!! We hebben 190 verschillende soorten vogels gezien, heel veel zoogdieren, fantastische landschappen en we hebben ons geen minuut onveilig gevoeld!!! Kortom het was een geweldige reis mede dankzij jullie goede planning en adviezen. Alles is zo goed bevallen dat we waarschijnlijk volgend jaar weer op de stoep staan!!! Hartelijk bedankt voor jullie inzet en graag tot volgend jaar!! Vriendelijke groeten, Petra en Richard.

 5. Marjolein en Marius uit Kranenburg

  Beste Jan en Marianne! Afgelopen zaterdag kwamen wij na een ruim 4 maanden durende wereldreis weer thuis. Het ‘Afrika-deel’ van onze reis behelsde aankomst in Johannesburg, rondreis Botswana incl. bezoek Victoria Falls in Zimbabwe. We hebben genoten van de ruim 3 weken durende rondreis, waarbij we in de parken in ‘onze’ 4WD sliepen, afgewisseld met mooie accommodaties op schitterende locaties die jullie voor ons hadden uitgezocht. We hebben echt gemerkt dat jullie elke (slaap)plaats die wij bezochten zelf hebben gekeurd en het Khuduga-goedgekeurd stempel hebben gegeven. Naast de schitterende natuur met spectaculaire wildontmoetingen hebben de Botswanen ons hart gestolen: wat een gastvrijheid! Het was fijn te ervaren dat jullie onze reis die in het regenseizoen plaats vond op de voet volgden. De satelliettelefoon hebben we niet gebruikt, maar het was een geruststelling dat jullie die in het pakket hadden inbegrepen. Ondanks of misschien wel juist dankzij de zeer avontuurlijke momenten die we meemaakten heeft dit deel van onze wereldreis een onuitwisbare indruk achter gelaten. Dank jullie wel! Hartelijke groet, Marjolein en Marius Prins

 6. Pascal en Erica uit Deventer

  In oktober hebben we een prachtige reis gemaakt door Botswana. Net een nieuwe reis op deze site de 14 daagse budget reis. Prachtig was het. Veel gezien en had niet verwacht zoveel te zien. We kregen onze mooie 4x4 wagen die ons de hele reis goed heeft laten doorlopen door het mulle zand en de prachtige ongerepte natuur van Afrika. Onderweg werden we vaak verrast door de kuddes olifanten die rustig aan het grazen waren of onderweg liepen naar de plas water voor het wassen en drinken. In de nacht veel gegiechel gehoord van de hyena's. Als je in de nacht eenmaal gewend was aan het donker en je deed heel rustig dan zag je ze zelfs bij je auto langs lopen, ze zien er gaaf uit. Zoveel mooie natuur en wilde dieren (en ja ook de leeuwen zijn te zien) dat verwacht je haast niet. We hopen snel via deze site weer een nieuwe reis te boeken!! Echt genoten!!!!

 7. Victor & Emma uit Utrecht

  We hebben in augustus drie weken door Botswana gereisd. Wát een onvergetelijke en fantastische ervaring! En dat kwam mede door de perfecte organisatie van Khuduga. Een dergelijke self-drive was voor ons de eerste keer, dus dan is het zeker een prettige gedachte dat je over sommige dingen niet na hoefde te denken en alles wat van te voren geregeld kon worden, ook echt tot in de puntjes geregeld was! We hadden van te voren een idee wat we wilden zien van het land, en samen met Jan en Marianne was er na slecht enkele keren over- en weer gemail een prachtig op maat gemaakt reisschema, dat precies aan onze wensen voldeed. In deze drie weken hebben we aan de hand van een keurige reisbeschrijving het schitterende land kunnen ontdekken. De diversiteit van de verschillende accomodaties was perfect. Zo hebben we met in de absolute wildernis in Central Kalahari gekampeerd, waar we in 4 dagen geen enkele andere auto tegen zijn gekomen. Maar hebben we ook af en toe in een schitterend chalet of knusse bed and breakfast kunnen overnachten. Ook wat activiteiten betreft kunnen we deze reis van harte aanbevelen: hoewel het leeuwendeel bestond uit safari en veel kilometers maken (4200 km in totaal!), hebben we onder andere ook gewandeld in de bergen tussen de gierenkolonies, een boottocht over de Chobe bij zonsopkomst gemaakt, de Victoria Falls bezocht en in een mokoro over het rustgevende water van de Okovango Delta gevaren. Het genot van een "bush shower" of een simpele maaltijd uit de "hot-pot" van het zelfgestookte vuurtje, maar ook weer de absolute luxe ervaren van een simpele warme douche en een heerlijk bed was geweldig! Deze afwisseling van zowel de overnachtingen, als de activiteiten, maakte het voor ons tot een onvergetelijke reis die we aan iedereen die avontuurlijk is ingesteld van harte kunnen aanraden!

 8. Henk en José uit Eindhoven

  In oktober hebben we een prachtige 4x4 selfdrive reis gemaakt van 3 weken in Botswana en Namibië. Bij het samenstellen en de organisatie van de reis hebben we steun gezocht bij Khuduga. Omdat de communicatie meteen snel en plezierig verliep hebben we ervoor gekozen de hele reis door Jan en Marianne te laten boeken. Hiervan hebben we geen moment spijt gehad. Alles werd prima en inzichtelijk geregeld; voorafgaand aan de reis ontvingen we een overzichtelijke persoonlijke reisgids en gedetailleerde kaarten. Ook tijdens onze reis waren Jan en Marianne beschikbaar om te helpen bij vragen en het oplossen van kleine probleempjes. Het gaf een goed gevoel iemand te kunnen bellen die de lokale situatie kent, meedenkt, en indien nodig aktie neemt. Tijdens onze reis hebben we ontzettend kunnen genieten van de prachtige natuur en het vele wild in Central Kalahari, Chobe, Moremi, en Makgadikgadi. De campsites in deze parken waren prachtig gelegen en gaven het gevoel helemaal alleen midden in de ongerepte natuur te zitten. Ook de onderkomens buiten de parken in lodges en op campings waren bijzonder mooi. De ervaring om zelfstandig per 4x4 door (zuidelijk) Afrika te reizen is ons erg goed bevallen en smaakt naar meer. Jan en Marianne, bedankt voor jullie ondersteuning.

 9. José en Hendrik Jan uit Hoogland

  Wij hebben begin dit jaar bij Khuduga een safari van 3 weken in Botswana geboekt en daarvan geen moment spijt gehad. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie plezierig en adequaat. Wij vonden het een voordeel, dat het kantoor in Botswana zelf is gevestigd: men bleek goed op de hoogte van de lokale situatie en het gaf bovendien een veilig gevoel, dat men te allen tijde bereikbaar was bij eventuele probleemsituaties.Het was een prachtige reis: we hebben veel gezien en het reisprogramma bleek goed en evenwichtig opgebouwd en alles klopte.Het ontbreken van een ANVR-lidmaatschap (niet mogelijk vanwege de vestiging buiten Nederland) veroorzaakte bij ons in eerste instantie wel enige aarzeling, maar door het opgebouwde vertrouwen in het voortraject zijn we hier overheen gestapt. Wij willen Jan en Marianne hartelijk bedanken voor een mooie en uitstekend georganiseerde reis.

 10. Gia en Clement uit Kampen

  We hebben een heerlijke vakantie in Botswana gehad. Allereerst dank zij het prima advies van Jan en Marianne, de goede auto en uitrusting en natuurlijk door het schitterende land, de vriendelijke mensen en de mooie natuur. We hebben maar een klein stukje van het land gezien, maar wat is Botswana mooi! De verlatenheid van de Kalahari, de indrukwekkende sterrenhemel. Wat voel je je dan klein! En de wonderschone Okavango-delta. Ook de kinderen (12, 14 en 15 jaar) vonden het een geweldig avontuur. We hadden deze reis gecombineerd met een bezoek aan Zuid Afrika, maar we zijn heel blij dat we ook in Botswana zijn geweest. Een vakantie om nooit te vergeten. Marianne en Jan van ‪‎Khuduga‬ Botswana self drives: bedankt voor de goede zorgen en de prachtige ervaring!

 11. Afke Lijzenga uit Grou

  Ik had het plan opgevat om alleen in een auto Botswana door te reizen. Gelukkig kwam ik bij Jan en Marianne van Khuduga terecht. Bij de vraag of dit mogelijk gaf gaven ze een volmondig: ja. Zij hebben meegedacht over wat wel en niet mogelijk was voor een vrouw alleen om rond te reizen: een hele goede auto met satelliet telefoon, alle telefoonnummers onderweg op papier; niet al te stille wegen zodat er altijd wel een auto in de buurt zou zijn bij pech. En ook tijdens de reis steeds bereikbaar. Dit alles gaf mij een erg veilig gevoel en dus ben ik de reis aangegaan! Jan en Marianne hadden een prachtige rondreis voor mij geregeld, met heerlijke kampeerplekken. En ik heb genoten! Een perfecte reis, met dank aan Jan en Marianne. Met andere woorden: Khuduga, een echte aanrader!

 12. Henny en Jos uit Castricum

  Bij een self drive door Botswana en Namibië wil je genieten van het landschap en de dieren en geen gezeur met de auto of kampeerplaatsen. Wij hebben Khuduga gekozen omdat het een klein bedrijf is met korte lijnen. Alles was prima geregeld; we hadden een betrouwbare auto, de beste kampeerplekken waren voor ons geboekt en ze waren altijd bereikbaar voor vragen. Jan en Marianne zijn overal zelf geweest en controleren regelmatig de campings. Zonodig wordt een al geboekte kampeerplaats gewijzigd als de kwaliteit bij een controle ondermaats blijkt. Er is nog veel te ontdekken in Botswana, we komen terug.

 13. Piet en Mineke uit Groningen

  Na bijna 20 jaar weer naar Botswana geweest en o.a.onze droom gerealiseerd:een tweede keer naar de Central Kalahari! Geboekt bij Jan en Marianne van "Khuduga Botswana Selfdrives" Een prima keus.Van tevoren hebben we regelmatig e-mail contact gehad om onze wensen mbt de reis kenbaar te maken.Ook konden we allerlei praktische vragen stellen. Uiteindelijk zijn we via Ghanzi naar Xade gereden(Central Kalahari) en zo verder naar o.a. PiperPan en Sunday Pan. Het was weer erg indrukwekkend! Vanuit de Kalahari via Maun naar o.a Khumaga,Kubu Island,Khama Rhino,Nata en Tswapong Hills.Alles was prima geregeld.De vouchers,de betalingen,alles klopte.De campsites goed geselecteerd.En het was een prettig idee dat (in geval van nood)Jan en Marianne altijd bereikbaar waren voor overleg. Soms vonden we de reistijd op 1 dag erg lang b.v van Khumaga naar Kubu Island,maar we hebben begrepen dat er inmiddels voor de liefhebbers een tussenstop geregeld is. Kortom:een goede ervaring. We hebben nu al weer zin in een volgende reis,vooral omdat Jan en Marianne steeds weer nieuwe reizen uitstippelen!

 14. Hans-Jurgen en Marjolein uit HollandscheRading

  Beste Jan en Marianne, Met heel veel plezier kijken we terug naar de fantastische reis die we gemaakt hebben in Botswana, alles uitstekend georganiseerd. Bij aankomst op het vliegveld in Maun stond de compleet uitgeruste Toyota landcruiser klaar en na uitgebreide instructie konden we op pad. De eerste dagen in de Kalahari waren geweldig: alleen in de natuur, nauwelijks andere mensen gezien, gebrul van leeuwen in de verte bij het opzetten van de tent, iedere km wel een kori bustard en kerkuilen die rond de tent vlogen. Vervolgens op pad naar de zoutpannen en kamperen onder een baobab op het sprookjesachtige Kubu Island. In het noorden, op de camping Senyati, hebben we ’s avonds uren doorgebracht bij de leukste waterhole van Botswana: vanuit de ingegraven schuilhut zie je de olifanten niet alleen van dichtbij, maar ook van onderaf. Via Chobe, met kamperen aan de oever van de rivier, te midden van grote kudden buffels en olifanten, ging onze reis naar Savuti. Het diepe zand bleek geen probleem voor de Toyota landcruiser. In Moremi national park hebben we twee avonden gekampeerd aan de Khwai rivier en daarna 2 avonden bij Third Bridge: opnieuw prachtige natuur, weer veel olifanten, nijlpaarden en ook leeuwen en veel verschillende soorten vogels. Dankzij de goede tips (waar te tanken, inkopen te doen, etc.) en uitstekende routebeschrijving, hebben we alle bestemmingen zonder problemen kunnen vinden. Het was geweldig om zelfstandig rond te reizen in het mooie Botswana. We voelen ons nu ervaren 4WD-chauffeurs en goede vogelspotters (152 soorten gezien). Nogmaals heel veel dank voor het organiseren van een onvergetelijke vakantie!

 15. Eelco en Ria Galama uit Leeuwarden

  Onze rondreis door Botswana was perfect georganiseerd door Khuduga Self Drive. Vooraf heb ik veelvuldig contact gezocht om de vragen die er waren over inentingen, het reisprogramma, etc. te kunnen stellen. Door het directe contact met Jan en Marianne, kon het reisprogramma aan onze wensen aangepast worden. Wij hadden daardoor een combinatie van overnachtingen in de daktenten,en de luxe van een chalet of hotelkamer. De reis was ook prima opgebouwd, wat betreft de hoeveelheid wild dat we konden bewonderen. Van een glimp van een olifant, ergens tussen de bomen, tot de overdaad aan wild aan de Chobe rivier. Het dagprogramma in Maun, waarbij we kennis mochten maken met de lokale bevolking sprak ons bijzonder aan. We hebben daar hele fijne herinneringen aan en ook bijzonder lekker gegeten. Dat onderdeel is beslist een aanrader! De schoonheid van het land, de vriendelijke bewoners , het heerlijke klimaat en de rust en ruimte zijn ons bijzonder goed bevallen. Het was zeker een vakantie waarin we hebben kunnen onthaasten.

 16. Jos en Evelyne uit Frankrijk

  We hadden twee wensen:zoveel mogelijk dieren zien en de lokale bevolking ontmoeten. Marianne en Jan hebben dat vertaald in een reis waarbij we van het ene hoogtepunt in het andere terechtkwamen. Leeuwen die we tot op enkele meters konden benaderen, een leopard met een pas gevangen impala in een boom, talloze olifanten, krokodillen, hippo's, galopperende giraffen en nog zoveel meer. We hebben het als een voorrecht ervaren de dieren in hun natuurlijke leefomgeving te mogen gadeslaan. Geen 20 auto's rond een slapende leeuw, een verademing. De mensen hebben op ons een warme indruk achtergelaten.mNog niet bedorven door massatoerisme, vriendelijke en positief ingesteld. Ondanks dat we niet meer tot de jongsten behoren (64 en 57 jaar)zijn we het avontuur aangegaan in september 2014.Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Marianne en Jan hebben met en ons een reis samengesteld die we nooit zullen vergeten. Geinteresseerd en betrokken, met als doel ons een prachtige reis te bezorgen. Nou, dat is meer dan gelukt. Voor diegene die het avontuur niet uit de weggaan, want dat is het zeker,van een ongerepte natuur willen genieten en het massatoerisme willen vermijden dan is Botswana geweldig. Marianne en Jan: bedankt.

 17. Joena, Michelle & Pee uit DenHaag

  Net terug van onze avontuurlijke reis, met onze dochter van 4, ruim 3 weken pure natuur, heel veel wild, met de 4x4 door Botswana... Kalahari, Okavanga, Moremi, Chobe, Vic Falls en Nata.. nog nooit zoveel olifanten bij elkaar gezien. Luipaard, leeuwen, hyena, wilde honden... noem maar op. De mooiste campsites en de mooiste zonsondergangen! You want Wild.. Do Botswana! We zijn weer een mooie ervaring rijker. Jan en Marianne bedankt voor de goede zorgen!

 18. Linda uit Rotterdam

  Wat een geweldige tijd hebben wij gehad in Botswana! Lieve, vriendelijke mensen, prachtige natuur en een mooie samengestelde reis door Jan en Marianne die precies de plekjes weten waar je moet zijn. Bij het ophalen van de 4x4 wordt er uitgebreid de tijd genomen om de werking van de auto en de daktenten te demonstreren. Op die manier ga je met een gezonde spanning en een gerust gevoel op pad. De combinatie van een GPS en de persoonlijke reisbeschrijving werken perfect om de juiste (kampeer)plekken te vinden. Onze eerste stop is in Kwai. Na een tripje langs de rivier zetten we de tent op en 's nachts luisteren we naar het gebrul van de leeuwen en het gelach van de hyena's in de verte. 's Ochtends worden we begroet door een olifant die op zijn gemak over het terrein zijn ochtendwandeling maakt. We piepen even een dagje over de grens naar Zimbabwe waar de majestueuze Victoria Falls op ons wachten. Geen plaatjes en geen woorden kunnen dit fenomeen beschrijven. Terug in Botswana raken we onder de indruk van de Chobe. Deze oneindig kronkelende rivier trekt bijzonder veel dieren en we kijken onze ogen uit. Hoe prachtig zijn de galopperende giraffen en hoe stoer zijn de zwaargebouwde buffels. We worden deze vakantie elke dag verwend met een behoorlijke hoeveelheid olifanten en ook zij blijven elke keer weer fascinerend om naar te kijken. De laatste nacht brengen we door op Nxai Pan. Ook dit brengt ons weer een bijzondere ervaring. In de verste verte is er niemand te bekennen en kamperen doen we onder een paar stevig uitziende Baobabs. De zonsondergang is adembenemend en bij het kampvuur is er tijd om de afgelopen paar geweldige dagen rustig met elkaar door te nemen. Roofdieren in de vorm van de katachtigen hebben we helaas niet gezien, maar dit geeft ons wel een hele goede reden om snel terug te keren naar het prachtige Botswana.

 19. Ton en Marjolein uit Amsterdam

  Onze 14-daagse reis door Botswana was een fantastische ervaring. De door Khuduga op maat gemaakte reis voldeed helemaal aan onze verwachtingen. De hoogtepunten waren: De boottochten waardoor je de dieren op een andere manier kunt benaderen en bekijken. De uitgestrektheid en rust van de Kalahari waar je amper een mens tegenkomt maar wel o.a. prachtige gemsbokken kunt bewonderen. ’s Nachts is er af en toe het geluid van dieren maar verder is het doodstil. De Chobe rivier waar enorm veel dieren op af komen en waar we aan de rivier kampeerden. Onze bushcamper. Als je van avontuur, en af en toe van een uitdaging houdt (mul zand, rivier oversteken), is dit een ideale manier om Botswana te leren kennen. De vrijheid om je eigen game drive te bepalen is heerlijk. De bushcamper heeft ons niet in de steek heeft gelaten en wij hebben er heerlijk in geslapen. Voordat de vakantie begon konden we altijd bij Jan en Marianne terecht voor informatie dus mede dankzij hun behulpzaamheid, hun meedenken en de fijne campsites, was onze vakantie top!

 20. Manfred en Toke uit Groningen

  Ons doel was om ruim vijf weken zelfstandig en met zoveel mogelijk vrijheid door Botswana en Namibië te reizen. Aangezien we in Botswana de campings in de nationale parken van tevoren moesten reserveren zochten we specifiek hiervoor contact met Khuduga Botswana. Door de snelle reacties over en weer was alles in een paar dagen geregeld. De flexibiliteit, de snelheid, de goede adviezen en een prima prijs pasten precies bij wat we zochten. We hebben een fantastische reis gehad!

 21. Jetse uit Utrecht

  Nergens anders heb ik de natuur zo intens beleefd als in Botswana met Khuduga Self Drive. Het zelf kunnen bepalen waar en wanneer je stopt met je 4x4, het slapen op de mooiste plekken en het bekijken van de meest exotische dieren, maakt dit een unieke trip. De vrijheid door zelf beslissingen te kunnen maken met een gedegen voorbereiding, zorgt ervoor dat deze reis mij de rest van mijn leven zal bijblijven (de apen in de tent zullen mij overigens ook lang bijblijven). Jan en Marianne, dank daarvoor!

Bent u ook met Khuduga op reis geweest? Deel dan hier uw ervaringen!